TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Verhuur

Home » Verhuur

Algemene informatie

De verhuurtarieven zijn inclusief btw en brandstof, maar exclusief landingsgelden. Landingsgelden zijn conform het luchthaventarief, deze rekenen wij 1 op 1 door. Vanwege de huidige brandstofprijzen zijn we per februari 2022 helaas genoodzaakt een (tijdelijke) brandstoftoeslag van €11,00 inclusief btw per blokuur in rekening te brengen. Vanaf 1 januari 2023 geldt er tot nader bericht geen brandstoftoeslag meer.

U bent all risk verzekerd, ook bij total loss. Om een nette omgang met het toestel aan te moedigen geldt er wel een eigen risico van 1500 euro.

Ervaringseisen voor het huren van de vliegtuigen: uitgecheckt of goedgekeurd op het vliegtuig door een VDBA instructeur/vlieger. Voor de staartwielvloot is een tailwheel-endorsement vereist.

Bekijk onze vliegtuigen in detail via het ‘vloot’ dropdown menu bovenaan de pagina!

Afhandeling

Na een geslaagde checkout krijg je toegang tot ons boekingsprogramma Flightnet. Hierin kun je de beschikbaarheid zien van onze vloot en instructeurs, en kun je zelf vliegtuigen (evt. met instructeur) reserveren. In Flightnet zijn ook alle documenten voor de vluchtvoorbereiding te vinden. Loadsheets en vliegtuighandboeken kun je dus al lekker vanuit huis bestuderen!

Het is de verantwoordelijkheid van de piloot om voor het vliegen het Aircraft Defects Log en de Operational Notices van VDBA te bekijken. Deze mappen staan voor je klaar op kantoor, bij het briefingstation. Hier kun je ook meteo en notams opvragen, of vliegplannen indienen!

We helpen je natuurlijk graag mee met het buiten- en binnenzetten van het vliegtuig, en met tanken. Op kantoor is altijd wel iemand aanwezig, dus als je ergens vragen over hebt, schroom dan niet om ze te stellen!

De administratie wordt in principe eenmaal in de week opgemaakt; de (online) factuur van de gemaakte vlucht krijg je dus na de vlucht netjes per e-mail opgestuurd. Via een betaallink kun je deze voldoen, wel zo makkelijk.

Laat een bericht achter en word huurder  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  [email protected]

  Bezoekadres (hangaar):
  De Zanden 27
  7395 PA TEUGE

  Laat een bericht achter en word huurder

  [contact-form-7 id="4615" title="Contactformulier"]

  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  [email protected]

  Bezoekadres (hangaar):
  De Zanden 27
  7395 PA TEUGE

  Open WhatsApp
  1
  Scan de code
  Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍