TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Luchtreclame tijdens Koningsdag

Home » Luchtreclame » Luchtreclame tijdens Koningsdag

Effectieve en originele reclame tijdens Koningsdag: uw uitgelezen kans om op te vallen boven de menigte!

Koningsdag volle grachten
800.000 bezoekers per jaar in Amsterdam. Ideaal voor Luchtreclame!

Graag uw bedrijfsnaam, merk, kroeg, discotheek of product aan duizenden mensen onder de aandacht brengen? Koningsdag is daar de uitgesproken mogelijkheid voor. Het aantal feestvierende bezoekers in Amsterdam alleen al is sinds 2005 verdubbeld naar ruim 800.000. Het is dus mogelijk om in korte tijd een groot aantal mensen te bereiken. Verras deze bezoekers met een leuke boodschap achter een vliegtuig. Het aantal views zal aanzienlijk hoger liggen dan met een internet of folder campagne.

Heineken Koningsdag
Heineken Koningsdag

Wist u trouwens dat onze koning zelf ook piloot is voor de KLM? De Oranjes hebben dus absoluut een verbintenis met de luchtvaart.

KLM feliciteert de koning
KLM feliciteert de koning

Denk eens aan een vliegtuig boven grote mensenmassa’s met uw originele reclameboodschap. Op een mooie dag als Koningsdag zal een zacht brommend vliegtuig veel effectiever zijn dan een sociaal mediacampagne.  Denk hierbij ook aan de mogelijkheid om uw tekst een leuke oranje tint mee te geven door met een oranje wimpel te vliegen.

Al jaren springen bedrijven hier handig op in. Denk bijvoorbeeld aan bierbrouwers die op een slimme manier hun drank onder de aandacht probeert te brengen. Of de HEMA die op deze bijzondere dag enkel oranje tompoezen aanbiedt. Kortom, reclame op Koningsdag is iets wat heel veel bedrijven aanspreekt.

Amstel(veen) Koningsdag reclame
Amstel(veen) Koningsdag reclame

Koningspaar viert Koningsdag 2022 in Maastricht

Maastricht heeft de eer om dit jaar de landelijke viering van de verjaardag van de koning te mogen organiseren. Op 27 april 2023 zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aanwezig bij de viering van Koningsdag in Amersfoort.

Alles is mogelijk. Denk er bijvoorbeeld aan een reclamevlucht boven de  vrijmarkten van Amsterdam, Utrecht, Amersfoort Nijmegen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Arnhem. Of natuurlijk: boven Maastricht! Ook zijn de verschillende muziekpodia met duizenden bezoekers in de regio een optie.  Wij vliegen voor u, u bent de kapitein!

Het slepen met de reclametekst is afhankelijk van beschikbaarheid en weersomstandigheden. Mocht het slecht weer zijn met Koningsdag is de reclamewaarde van de opdracht nihil, en zult u het volledige bedrag teruggestort krijgen. Dit maakt het ook een risicoloze manier van reclame maken.

Bel ons, mail of chat voor meer informatie.

Museumplein Koningsdag
Museumplein Koningsdag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[contact-form-7 id="7739089" title="Offerte aanvraag luchtreclame"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Zo gaat dat in zijn werk

YouTube video player

YouTube video player

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍