TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Vliegschool

Home » Vliegschool

Wij kunnen je opleiden! Van staartwieltraining tot een volledig brevet zijn wij de juiste vliegschool.

Kind in Gele Piper Cub met headset op

Leren vliegen kan een van de meest lonende avonturen van het leven zijn. De vrijheid om in drie dimensies te bewegen is niet alleen leuk, maar kan ook tot interessante reis- of zakelijke mogelijkheden leiden.

De keuze voor de juiste vliegschool is heel belangrijk. Het behalen van een vliegbrevet kan voor velen een flinke investering zijn. Dus zorg er voor dat u alle voor- en nadelen netjes op een rijtje zet. Staar u niet blind op de prijs, maar maak een goed overzicht van waar u wilt dat de opleiding aan voldoet. Denk hier bijvoorbeeld aan de volgende punten:

 1. De aangeboden brevetten/ratings van de vliegschool. Sluit deze aan bij uw behoeften?
 2. Veiligheidscultuur
 3. Vliegtuigtypes. Is het vliegtuig waarop u les krijgt een veel voorkomend type, zijn deze makkelijk te huren na de training?
 4. Goedkeuring van de overheid
 5. Reputatie
 6. Professionele Instructeurs
 7. Gezelligheid
Read For Take Off
Read For Take Off

Vliegbrevet

Van de Bunte Aviation heeft onder andere de mogelijkheid om op te leiden voor een ‘sport’-vliegbrevet. Daarin is nog onderscheid te maken tussen een PPL en een LAPL.
* Klik op het betreffende brevet voor meer informatie.

Financieringsmogelijkheden

Wij weten als geen ander dat het behalen van een vliegbrevet een kostbare aangelegenheid kan zijn. Daarom is het bij ons mogelijk om de vliegopleiding in termijnen of door middel van een spaarpot te betalen. In overleg stemmen we de betalingsregeling af die haalbaar is voor beide partijen. U krijgt van ons volgens afspraak een overzichtelijke factuur met wat u heeft afgenomen.

Leer van anderen

Bij onze vliegschool geven we niet alleen vliegles, maar zijn we ook druk bezig met het verzorgen van luchtreclame. In onze hangaar zult u veel gezichten steeds weer zien waar u geen les van krijgt.

Maar valt er dan niks van deze mensen te leren? Absoluut wel!

Veel van onze medewerkers buiten de vliegschool om zijn ook werkzaam in onder andere de grote luchtvaart. Ook zij zijn ooit begonnen met het vliegen van kleinere vliegtuigen en kunnen dus zeer gepassioneerd vertellen over hun vliegopleiding en hun ervaringen. Blijf eens een dagje rondkijken in de hangaar en maak eens een praatje met ze.

Interesse?

Van de Bunte Aviation is een gezellige vliegschool waar veiligheid, gezelligheid en plezier centraal staan. Heeft u interesse, of bent u gewoon benieuwd? U bent altijd welkom om gezellig een kijkje te nemen met een kop koffie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Voor welke opleiding, aantekening of training wens je een offerte te ontvangen? (verplicht)

  PPL(A)LAPL(A)SEPStaartwielClass Rating InstructeurSailplane Towing RatingNachtvliegenRefreshmentProfcheckExamenWeet ik niet, graag nog wat meer uitleg.

  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  [email protected]

  Bezoekadres (hangaar):
  De Zanden 27
  7395 PA TEUGE

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  [contact-form-7 id="4800" title="Vliegschool"]

  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  [email protected]

  Bezoekadres (hangaar):
  De Zanden 27
  7395 PA TEUGE

  Open WhatsApp
  1
  Scan de code
  Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍