Luchtreclame

Luchtreclame is de hele week inzetbaar, speels, dynamisch en niet duur. Van huwelijksaanzoeken tot aan landelijke verkoopacties. Van de Bunte Aviation verzorgt het allemaal, in eigen huis.

Wilt u op originele wijze uw boodschap overbrengen? Zoekt u een manier om uw reclame budget effectief te besteden? Dan is luchtreclame de manier! U heeft onze luchtreclame vliegtuigen vast wel eens gezien: langs het strand, boven een evenement, langs de snelweg, of gewoon zomaar. Van de Bunte Aviation heeft sinds 2006 ervaring met het verzorgen van reclameboodschappen door heel Nederland.

Onze vliegtuigen maken uw boodschap nog unieker dan anders. Met hun vriendelijke geronk en felle gele kleur, kan uw reclame uiting niet meer gemist worden. Tijdens een vlucht van 1 tot 6 uur bereiken wij honderdduizenden mensen. Is het u nooit opgevallen dat u altijd leest wat er op een luchtreclameboodschap staat? Misschien dat u zelfs de boodschap probeert te ontcijferen, als deze gespiegeld wordt weergegeven?

 

Hoe effectief is luchtreclame?Luchtreclame banner

Luchtreclame is opvallen doeltreffend. Als wij over komen kijkt iedereen omhoog. Maar hoeveel zijn dat er dan? Het CBS heeft de effectiviteit van luchtreclame onderzocht boven stranden en evenementen.

✔ Per uur gemiddeld 108.000 kijkers

✔ 98% van de mensen op de grond lezen de boodschap

✔ 56% daarvan weet zich de tekst letterlijk na drie uren te herinneren.

Dit betekent dat zestigduizend mensen uw boodschap zien en onthouden als wij een uur vliegen. Dit kost u hooguit 365 euro. Daarnaast is luchtreclame de meest speelse en ludieke manier van reclamemaken. Jaren geleden werd het gezien als ouderwets, terwijl het hedendaags weer helemaal in trek is. Van de Bunte Aviation maakt hier gebruik van, door met opvallende gele vliegtuigen de boodschap te slepen. En doet dit door heel Nederland. Bovendien is het extra doeltreffend als er gevlogen wordt met een speciaaldoek.

Reclamevluchten kunnen individueel plaatsvinden, maar ook met meerdere vliegtuigen tegelijk. Boodschappen met drie vliegtuigen naast elkaar zijn geen uitzondering voor Van de Bunte Aviation. Samen met betrouwbare partners kunnen wij zelfs met tientallen vliegtuigen door geheel Nederland vliegen, waardoor we een miljoenenpubliek kunnen bereiken.

 

Particulier
Luchtreclame particulier

Feestje? Uw geliefde ten huwelijk vragen? Felicitatie?

Het kan allemaal met luchtreclame. Indien u de exacte locatie kunt doorgeven, ontvangt u zeer snel een scherpe offerte. Wij cirkelen binnen een radius van honderden meters boven locatie waardoor de boodschap optimaal zichtbaar is. Via onze kantoorradio kunnen wij het vliegtuig zelfs bereiken boven uw locatie, zodat u ter plekke nog extra wensen kunt doorgeven. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een digitale foto en kunnen wij ook een foto op canvas drukken om de herinnering nooit meer te vergeten. Zo wordt een huwelijksaanzoek echt heel bijzonder!

 

Luchtreclame formatieAantrekkelijk voordelig

Hieronder vindt u een prijzenoverzicht:

  Grote opdrachten vanaf   € 245,- per uur
  Eerste uur luchtreclame vanaf   € 365,-
  2 tot 3 uur luchtreclame vanaf   € 349,- per uur
  4 uur luchtreclame vanaf   € 329,- per uur

Bij meer dan vier uren, verspreid over meer vluchten, of formatie vluchten kunnen wij u interessante staffelkortingen bieden. Wij zorgen voor een offerte op maat.

 

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. En indien er door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, niet gevlogen kan worden dan wordt het volledige bedrag teruggestort.

Luchtreclame offerte aanvragen?

Heeft u een luchtreclame missie ingedachte en wilt u vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande offerte aanvraag formulier in.

 

 

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
info@vandebunteaviation.nl

 

Zo gaat dat in zijn werk

 

Luchtreclame kijkt iedereen van op

WhatsApp