TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Luchtreclame

Home » Luchtreclame

Particulier feestje? Uw geliefde ten huwelijk vragen? Felicitatie? 

Het kan allemaal met luchtreclame. Indien u de exacte locatie kunt doorgeven, ontvangt u zeer snel een scherpe offerte. Wij cirkelen binnen een radius van honderden meters boven locatie waardoor de boodschap optimaal zichtbaar is. Via onze kantoorradio kunnen wij het vliegtuig zelfs bereiken boven uw locatie, zodat u ter plekke nog extra wensen kunt doorgeven. Daarnaast ontvangt u van ons altijd een digitale foto en kunnen wij ook een foto op canvas drukken om de herinnering nooit meer te vergeten. Zo wordt een huwelijksaanzoek echt heel bijzonder!

Wilt u op originele wijze uw boodschap overbrengen? Zoekt u een manier om uw reclame budget effectief te besteden? Dan is luchtreclame de manier!

Luchtreclame banner

Luchtreclame is de hele week inzetbaar, speels, dynamisch en niet duur.

U heeft onze luchtreclame vliegtuigen vast wel eens gezien: langs het strand, boven een evenement, langs de snelweg, of gewoon zomaar. Van de Bunte Aviation heeft sinds 2006 ervaring met het verzorgen van reclameboodschappen door heel Nederland.

Onze vliegtuigen maken uw boodschap nog unieker dan anders. Met hun vriendelijke geronk en felle gele kleur, kan uw reclame uiting niet meer gemist worden. Tijdens een vlucht van 1 tot 6 uur bereiken wij honderdduizenden mensen. Is het u nooit opgevallen dat u altijd leest wat er op een luchtreclameboodschap staat? Misschien dat u zelfs de boodschap probeert te ontcijferen, als deze gespiegeld wordt weergegeven?

Hoe effectief is luchtreclame?

Luchtreclame is opvallend doeltreffend. Als wij over komen kijkt iedereen omhoog. Maar hoeveel zijn dat er dan?

✔ Per uur gemiddeld 108.000 kijkers

✔ 98% van de mensen op de grond lezen de boodschap

✔ 56% daarvan weet zich de tekst letterlijk na drie uren te herinneren.

Dit betekent dat zestigduizend mensen uw boodschap zien en onthouden als wij een uur vliegen. Dit kost u hooguit 365 euro. Daarnaast is luchtreclame de meest speelse en ludieke manier van reclamemaken. Jaren geleden werd het gezien als ouderwets, terwijl het hedendaags weer helemaal in trek is. Van de Bunte Aviation maakt hier gebruik van, door met opvallende gele vliegtuigen de boodschap te slepen. En doet dit door heel Nederland. Bovendien is het extra doeltreffend als er gevlogen wordt met een speciaaldoek.

Reclamevluchten kunnen individueel plaatsvinden, maar ook met meerdere vliegtuigen tegelijk. Boodschappen met drie vliegtuigen naast elkaar zijn geen uitzondering voor Van de Bunte Aviation. Samen met betrouwbare partners kunnen wij zelfs met tientallen vliegtuigen door geheel Nederland vliegen, waardoor we een miljoenenpubliek kunnen bereiken.

Nieuw bij Van de Bunte Aviation: rode letters! Vanaf November 2018 bieden wij naast de standaard zwarte letters die wij gebruiken, ook rode letters aan! Weer een unicum van Van de Bunte Aviation. Ideaal om bijvoorbeeld een woord uit uw boodschap te laten springen, of toch net omdat uw bedrijfsnaam in rood wordt geschreven. Wegens beperkte beschikbaarheid de komende maanden, vragen wij wel vriendelijk dit een minimaal 4 dagen van tevoren aan te vragen (het kan zijn dat er nog een extra letter geproduceerd moet worden). Uiteraard blijven de letterteksten gratis, dus ook geen toeslag!

Aantrekkelijk voordelig

Hieronder vindt u een prijzenoverzicht:

  Grote opdrachten vanaf  € 250,- per uur
  Eerste uur luchtreclame vanaf  € 365,-
  2 tot 3 uur luchtreclame vanaf  € 349,- per uur
  4 uur luchtreclame vanaf  € 329,- per uur

* Bij meer dan vier uren, verspreid over meer vluchten, of formatie vluchten kunnen wij u interessante staffelkortingen bieden. Wij zorgen voor een offerte op maat.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. En indien er door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, niet gevlogen kan worden dan wordt het volledige bedrag teruggestort.

Vraag vrijblijvend een offerte aan  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  [email protected]

  Zo gaat dat in zijn werk

  YouTube video player

  YouTube video player

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  [contact-form-7 id="7739089" title="Offerte aanvraag luchtreclame"]

  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  [email protected]

  Zo gaat dat in zijn werk

  YouTube video player

  YouTube video player

  Open WhatsApp
  1
  Scan de code
  Hallo! Als u een vraag hebt over luchtreclame, dan kunt u ons ook een berichtje sturen via WhatsApp. We denken graag met u mee 👌