Home » Luchtreclame » Felicitaties vanuit de lucht d.m.v. Luchtreclame
Felicitaties vanuit de lucht d.m.v. Luchtreclame

Felicitaties vanuit de lucht d.m.v. Luchtreclame

Dat was weer even geleden! Een formatiesleep met twee Piper Super Cubs. De kans werd ons geboden door Vink & Mammoetrallysport. Zij wilden graag Wix & Mac Harskamp feliciteren met de opening van de nieuwe crossbaan bij Terlet. En wel in de vorm van een luchtreclame formatie sleep. Extra opvallend op de grond en zeer leuk om uit te mogen voeren. We hebben dan ook deze missie met beide handen aangenomen.

De luchtreclame opdracht werd gevlogen met onze eigen Cub, de PH-ZVC en de de PH-KNF. Beiden zeer geschikt voor het vliegen van extra lange teksten. De route ging van Teuge naar de nieuwe crossbaan in Terlet, naar Harskamp en terug. Eenmaal in de ochtend en een tweede keer in de middag. Dubbel feest dus voor onze vliegers!

De eerste keer vloog Robbert van Zuydam in de ZVC en Luc van der Stee in de KNF. De tweede keer vloog Harry Meijer in de ZVC en Luc weer in de ZVC. Bij een formatiesleep is communicatie tussen de vliegers extra belangrijk. Van tevoren zijn de routes en luchtruim gebieden uitvoerig besproken. En de vuistregel bij formatie vliegen is: De voorste vlieger is de formatie leider en bepaalt de koers, de achterste vlieger volgt rechts onder.

Na een operationeel strak verlopen luchtreclame vlucht is het extra leuk om de tevreden reactie van de klant te vinden in de mailbox. Missie geslaagd! Wix en Mac Harskamp, ook namens ons nog van harte met de opening van jullie circuit.

Meer weten over luchtreclame?

Wilt u weten wat luchtreclame voor u kan doen? Heeft u bijvoorbeeld ook een opening te vieren of een evenement te promoten? Onze luchtreclame specialisten doen u graag een aanbod op maat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍