TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Luchtreclame » Gender Reveal Party
Gender reveal Luchtreclame kleur rook

Gender Reveal Party

Niet alleen de ooievaar, maar ook het vliegtuig weet de wieg te vinden. Overgewaaid uit Amerika, en nu in Nederland ook helemaal hot. De Gender Reveal Party.

Zeg het eens anders. Zeg het met een vliegtuig! Ben je nog op zoek naar de leukste manieren om je eigen gender reveal party in elkaar te steken? Of wil je op een leuke manier de gender reveal aan een groter publiek kenbaar maken? Want hoe leuk is het immers om dit fantastische nieuws per lucht te brengen?

Its a girl luchtreclame
Its a girl luchtreclame

De ideeën zijn eindeloos. 

We kunnen bijvoorbeeld met een reclamesleep naar uw woonhuis, een romantische plek, of een feest vliegen. Ook is het natuurlijk mogelijk om de “pick-up”van de reclamesleep te komen bewonderen op Teuge. Super spannend natuurlijk!

Ook is het mogelijk om (kleine) voorwerpen uit het vliegtuig te werpen. Denk hierbij aan ballonnen, ballen, of gekleurde poeders.

Mocht u gaan voor iets echt spectaculairs, kunnen we zelfs sproeivliegtuigen inzetten om een gekleurde vloeistof te sproeien.

Gender reveal Girl or Boy luchtreclame
Gender reveal Girl or Boy luchtreclame

Bel, mail of kom langs voor de mogelijkheden.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍