TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Aviat A-1 Husky

Home » Verhuur » Aviat A-1 Husky

Christen A-1 Husky ‘PH-PHX’. Een stoere aanvulling in onze staartwielvloot!

Onze Husky heeft maar liefst 180 pk tot zijn beschikking en is uitgerust met een verstelbare (constant speed) propeller! Dit resulteert in bizarre (klim)prestaties, en maakt het een geweldig vliegtuig voor Banner Towing én Sailplane Towing. Ook voor de staartwielvlieger die eens toe is aan iets anders, en een nieuwe uitdaging zoekt!

De Husky zal voornamelijk gebruikt worden voor reclameslepen en zweefslepen, maar is dus ook gewoon te huur. Met zijn grote tanks kan de kist tot wel 6 uur hangen. Voor de staartwielfanatiekelingen: laat je uitchecken door een van onze instructeurs!

SpecificatiesPH-PHX
MotorLycoming O-360 180 PK
MTOW816 KG
Kruissnelheid120 kts
Branstofcapaciteit50 US Gal.
Prijs€ 240,- p/uur incl. btw

Aviat Husky verhuurtarief en onze prettige voorwaarden

Ons Husky verhuurtarief bedraagt  € 240,- inclusief btw

Ons Husky verhuur aanbod is inclusief btw en brandstof, maar exclusief landingsgelden. Landingsgelden zijn conform luchthaventarief, deze rekenen wij 1 op 1 door. Vanwege de huidige brandstofprijzen zijn we per februari 2022 helaas genoodzaakt een (tijdelijke) brandstoftoeslag van €11,00 inclusief btw per blokuur in rekening te brengen. Vanaf 1 januari 2023 geldt er tot nader bericht geen brandstoftoeslag meer.

U bent all risk verzekerd, ook bij total loss. Om een nette omgang met het toestel aan te moedigen geldt er wel een eigen risico van €1500,-.

Ervaringseisen verhuur: uitgecheckt of goedgekeurd op het vliegtuig door VDBA instructeur/vlieger.

Te factureren bloktijd betreft de zuivere vliegtijd plus 3 minuten voor én 3 minuten na de start. Ofwel zuivere vliegtijd plus 6 minuten. Uniek in de markt!

Laat een bericht achter en word huurder

[contact-form-7 id="4615" title="Contactformulier"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Bezoekadres (hangaar):
De Zanden 27
7395 PA TEUGE

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍