TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

SPO (SPECIALIZED OPERATIONS)

Home » Van de Bunte Aviation B.V. » SPO (SPECIALIZED OPERATIONS)

BIJZONDERE VLUCHTEN

Om ‘bijzondere’ vluchten uit te voeren is bij wet een speciale vergunning vereist. Niet elke luchtvaartonderneming is in het bezit hiervan, aangezien er strenge eisen gelden. Het gaat hier om de zogenaamde SPO-vergunning, waarmee een bedrijf aangetoond heeft te voldoen aan geldende regelgeving, veiligheid- en kwaliteitsnormen. Hierop wordt dan ook periodiek geïnspecteerd door de nationale luchtvaartautoriteiten.

Denk hier bijvoorbeeld aan ADV vluchten (Aerial advertising flights / luchtreclame), of zogenaamde PHOTO vluchten (aerial photography). Voor deze vluchten gelden specifieke procedures, en dienen bemanningsleden extra getraind te worden. Een willekeurig(e) bedrijf of piloot mag deze vluchten dus niet zo maar uitvoeren.

Van de Bunte Aviation werkt o.a. samen met bestuursorganen zoals Rijkswaterstaat. Bent u op zoek naar een luchtvaart operator met ruimschootste ervaring in het uitvoeren van bijzondere vluchten? Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te verkennen! Wij geloven in kwaliteit en leveren maatwerk indien nodig.

SPO-vlucht boven IJsselmeer

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍