TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Huwelijksaanzoek

Home » Luchtreclame » Huwelijksaanzoek

De leukste manier om uw huwelijksaanzoek te doen of het bruidspaar te feliciteren of uw geliefde zomaar te verrassen

Luchtreclame Marion wil je met me trouwen
Huwelijk aanzoek Marion wil je met me trouwen

Wilt u uw vriend of vriendin verrassen met een fantastisch origineel huwelijksaanzoek? Wij hebben dan misschien wel het leukste idee voor u. Vraag uw geliefde ten huwelijk vanuit de lucht met een tekst achter ons vliegtuigje. Terwijl u dineert langs het strand, staat op een kerktoren of waar dan ook in Nederland, vliegen wij precies op het juiste moment over met uw magische woorden. Dat is echt een bijzonder huwelijksaanzoek. Wedden dat het antwoord JAA is?!

Sinds jaar en dag vliegen wij luchtreclame. Veelal voor bedrijven maar af en toe ook op speciaal verzoek. En stiekem zijn dit wel erg leuke opdrachten om te mogen doen. Want bij uw huwelijksaanzoek is de timing en precisie extra belangrijk. Onze beroepsvliegers zien dit als een mooie uitdaging!

Huwelijksaanzoek vanuit de lucht

De kosten voor een huwelijksaanzoek met luchtreclame zijn afhankelijk van onze afstand tot uw locatie waar we over moeten vliegen. We vliegen vanaf alle kleine vliegvelden in Nederland waardoor we altijd in de buurt zijn en de prijs meevalt. De retour-prijs per uur is 365 euro exclusief 21% BTW. De aanmaak van uw tekst tot 29 tekens is hierbij inbegrepen.

Naast het vliegen met de tekst ontvangt u ook een aantal zekerheden van ons!

  • Via onze kantoorradio kunnen wij het vliegtuig bereiken boven uw locatie, zodat u ter plekke nog extra wensen kunt doorgeven
  • Via flightradar24 kunt u ons vliegtuigje volgen zodat u precies weet waar het vliegt
  • U ontvangt van ons altijd een digitale foto ter herinnering
  • Mocht de opdracht niet gevlogen kunnen worden door welke omstandigheid dan ook, dan ontvangt u het volledige bedrag terug

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten voor uw locatie zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan voor uw huwelijksaanzoek. Binnen enkele uren weet u meer.

BART-HARTJE-KIM-WIL-JE-MET-ME-TROUWEN-2
Huwelijksaanzoek Bart aan Kim

Heeft u een huwelijksaanzoek ingedachte en wilt u vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het onderstaande offerte aanvraag formulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[contact-form-7 id="7739089" title="Offerte aanvraag luchtreclame"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Zo gaat dat in zijn werk

YouTube video player

YouTube video player

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍