TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Algemeen » Ombouw Cessna 172
Cessna 172 in restauratie

Ombouw Cessna 172

Inmiddels staat de BIK al een tijdje bij ons in de hangaar. Er zijn veel plannen met deze Cessna!

We zullen eerst gaan beginnen met het uitvoeren van de Cessna SID’s. De SID-inspecties (staat voor: Supplemental Inspection Documents) zijn door Cessna in het leven geroepen om de Cessna-vloot extra inspecties te geven. Deze inspecties zijn voor iedere Cessna bedoeld: echter hoe ouder, hoe meer extra inspecties.

Terwijl de SID-inspecties worden uitgevoerd wordt ook de sleephaak van de BIK geinstalleerd. Hiermee kan onze luchtreclame tak wat versterking verwachten: naast de luchtreclame op de Piper Super Cub uit te voeren, gaan we de Super Cub wat ontlasten door de Cessna ook in te zetten, zij het voor de wat kortere reclameteksten.

Maar met deze twee investeringen zijn we er nog niet! We gaan de Cessna uitrusten met een nieuwe Mode-S transponder en een Garmin GNS430 voor de communicatie en navigatie. Zo kunnen we nog makkelijker ieder gehuchtje vinden tijdens de luchtreclame vluchten :-)!

Al met al verwachten wij de Cessna over een maand vliegklaar te hebben. Daarmee is het echter nog niet klaar. Van de Bunte Aviation is namelijk herkenbaar door haar gele vliegtuigen! Ook lekker opvallend voor luchtreclame. Naar verwachting gaan we het vliegtuig nieuwe kleuren geven begin volgend jaar.

Het vliegtuig is al wel beschikbaar voor verhuur en luchtreclame over ongeveer 1 maand. Houd dus goed de site in de gaten, natuurlijk gaan we er wel weer

een nieuwsberichtje aan wagen!

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍