Home

Van harte welkom op onze website! Bent u op zoek naar een uniek dagje uit, of naar een niet-te-vergeten (verjaardags)cadeau? Dan bent u hier waarschijnlijk op het juiste adres.

Onze vliegers vliegen inmiddels allemaal op grotere, gemotoriseerde vliegtuigen. Wij zijn echter allemaal begonnen met zweefvliegen, en doen dat nog steeds zodra we de kans krijgen. Omdat we deze passie graag willen delen met zoveel mogelijk mensen hebben we naast verschillende motorvliegtuigen, sinds 2018 ook een eigen zweefvliegtuig!

Onze piloten

Timo van Wijk

Timo is in 2015 begonnen met zweefvliegen op vliegveld Teuge. Destijds haalde hij nog zijn GPL (Glider Pilot License) – tegenwoordig wordt dit brevet niet meer uitgevaardigd en is het EASA geaccrediteerde SPL vereist om rondvluchten te maken in zweefvliegtuigen.

Naast het zweefvliegen werkt Timo part-time in de ‘kleine luchtvaart’ bij een vliegschool en luchtreclame bedrijf. Daarnaast studeer hij Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Bert van de Bunte

Bert vliegt al sinds zijn veertiende op vliegveld Teuge. Al meer dan 10 jaar is hij actief in het zweefvliegen, maar daar bleef het zeker niet bij. Al snel behaalde hij de benodigde papieren om gemotoriseerde vliegtuigen te mogen besturen. Naast het zweven zelf, sleept Bert de vliegtuigen dus ook vaak op met één van z’n eigen sleepvliegtuigen.

Bert runt daarnaast al 5 jaar zijn eigen bedrijf op vliegveld Teuge. Van de Bunte Aviation is in deze periode gegroeid tot de grootste aanbieder van luchtreclame in Nederland en verzorgt daarnaast ook vliegopleidingen.

Frank Surink

Al jaar en dag actief in de luchtvaart. Frank heeft de opleiding tot zweefvlieginstructeur gevolgd. Een instructeur leert mensen vliegen, en laat ze – als het moment daar is – uiteindelijk hun eerste solovlucht maken!