TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Vliegtuigrestauratie

Home » Vliegtuigrestauratie

Van de Bunte Aviation kan uw vliegtuigrestauratie verzorgen. Naast het type Piper PA-18, heeft ons team ervaring in meerdere vliegtuigtypes.

Vliegtuig restauratie - bespannen van een vleugel
Bespannen van een vleugel

Sinds 2013 houdt Van de Bunte Aviation zich bezig met de vliegtuigrestauratie van oldtimers. Wij maken daarbij gebruik van de kennis en expertise van gecerticifeerde onderhoudsbedrijven, die ervaring hebben in het specifieke type en het soort werk.

Vliegtuigen van staalbuis, bekleed met doek is waar de ervaring bij ons in huis is. Aangezien Van de Bunte Aviation veel gebruik maakt in haar vliegoperatie van de Piper PA-18, is dit ook direct onze specialiteit.

Het transport van te restaureren vliegtuigen verzorgen wij ook zelf. Vantevoren zorgen wij dat het transport is verzekerd, waardoor u zekerheid heeft dat u bij een eventuele calamiteit geen financiele schade ondervindt. Wij hebben reeds meerdere vliegtuigen door heel Europa per aanhangertransport vervoerd.

Mocht uw project kunnen worden ingevlogen, dan kunnen wij ook vliegers met ervaring op type hiervoor inzetten.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍