TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Vliegles op Teuge

Home » Vliegschool » Vliegles op Teuge

Je vliegles op Teuge, wat een gaaf moment gaat dat zijn! Niet alleen omdat jou avontuur als piloot is begonnen maar ook omdat je vanaf Teuge vliegt. Weet je waarom?

Vliegveld Teuge is een van de belangrijkste vliegvelden in de recreatieve luchtvaart. Onze vliegschool geeft dan ook vliegles op Teuge. Misschien ben je wel er wel eens wezen kijken of overweeg je om te beginnen met vlieglessen. Dan is het in ieder geval wel fijn om een indruk te hebben van het vliegveld! Dus wat is er op vliegveld Teuge verder nu eigenlijk allemaal te doen?

Vliegveld Teuge ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Binnen enkele minuten vlieg je boven de Veluwe of volg je de IJsel die zich door Gelderland slingert. Vanaf het vliegveld worden dan ook veel rondvluchten verzorgt. Een porachtige plek om je opleiding te beginnen!

Behalve de motorvliegtuigen die veel van Teuge gebruik maken zijn ook andere luchtsporten op het vliegveld vertegenwoordigd. Als je iets zoekt in verenigingsverband kun je terecht bij de zweefvliegclub. Of misschien is parachutespringen wel iets voor jou.

Kortom, op Teuge zijn veel ‘vliegbewegingen’. Dit maakt het extra interessant om vanaf Teuge vliegles te nemen, want gewend zijn aan een druk vliegveld is zeker een voordeel als je net je vliegbrevet hebt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[contact-form-7 id="4800" title="Vliegschool"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Bezoekadres (hangaar):
De Zanden 27
7395 PA TEUGE

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍