Night Rating

Nachtvliegen

Een uitdagende stap in de carrière van iedere piloot; Je eerste nachtlanding. Het uitzicht op de prachtig verlichte landingsbaan is niet alleen maar voorbehouden aan verkeersvliegers. Je kunt met een LAPL of PPL de zogenoemde “Night Rating” halen. Het woord zegt het al: vliegen buiten de daglichtperiode.

Nightrating behalen

De opleiding voor de Night Rating bestaat uit 5 vlieguren plus een korte theoretische cursus. Als je een LAPL bezit zal daar nog een korte cursus Basic Instrument Flying aan toegevoegd moeten worden. De vlieglessen zullen bestaan uit 3 uur dual instructie en een cross-country vlucht van minstens 50 kilometer. Ook zullen er 5 solo take-offs en 5 solo full-stop landings gemaakt moeten worden. Spannend!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

We hopen je met bovenstaand verhaal een beetje duidelijkheid te hebben kunnen verschaffen. Maar we raden aan om toch eens langs te komen met vragen, of gewoon eens de sfeer te proeven. Uiteraard te combineren met een proefvliegles!

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

    PPL(A)LAPL(A)SEPStaartwielNachtvliegenRefreshmentProfcheckWeet ik niet, graag nog wat meer uitleg    Wanneer hoort u van ons?

    Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat je offerte binnen enkele uren in de mailbox. Is dit niet snel genoeg? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

    +31 (0)55 323 0553
    info@vandebunteaviation.nl