Veiligheid

Een veilige cultuur binnen van de Bunte Aviation

Veiligheid staat centraal binnen van de Bunte Aviation. Sinds Juli 2017 zijn wij een Europees erkende vliegschool. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit. Maar een goede veiligheidscultuur in de luchtvaart gaat niet vanzelf. Het is daarom belangrijk dat we met z’n allen zorg dragen voor een goede veilige operatie. We roepen dan ook iedereen op zowel binnen als buiten van de Bunte Aviation serieus om te gaan met de veiligheid.

 

Bij van de Bunte Aviation zijn we verplicht om onze leerlingen, piloten en klanten het aller hoogst haalbare op gebied van veiligheid en kwaliteit te bieden. Daarom zullen wij voor, tijdens en na onze vlucht nooit tornen aan de veiligheid. Wij leggen de lat erg hoog, maar geloven dat de implementatie van een sterk “Safety Management Systeem” ontzettend belangrijk is, en een waardevolle toevoeging voor ons bedrijf.

 

Om de vliegveiligheid te verbeteren maakt van de Bunte Aviation gebruik van een anoniem reporting system. Een report kan niet worden ingezien door het management, instructeurs, piloten of andere medewerkers. Uw report zal met het groots mogelijke vertrouwen, discretie en anonimiteit behandeld worden.

 

Klik op het onderstaande plaatje om een safety of incident report te filen. 

De “reporting tool” is beveiligd met een wachtwoord. Dit wachtwoord kunt u vinden in onze handboeken en op ons “bulletin board”.

 

ATO Certificaat

van de Bunte Aviation NL-ATO-243