TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Luchtreclame » van de Bunte aviation steunt Serious Request

van de Bunte aviation steunt Serious Request

Serious Request 2017 Apeldoorn

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Dit is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat. De 3FM-dj’s in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio, zijn online en op tv te volgen.

Vanaf vliegveld Teuge zijn wij dus binnen enkele tellen boven Apeldoorn. Zo krijgt uw reclameboodschap de maximale “exposure” die u kunt wensen. Denk eens aan de camera’s die live uitzenden door heel Nederland, en alle mensen die daar rond zullen lopen.  Daarbij helpt u ook nog eens mee met het steunen van een goed doel. Voor ieder uur luchtreclame dat wij vliegen zullen wij 30 euro opzij zetten voor de opbrengst naar Serious Request.

Houd u heel erg veel van iemand, wilt u een reclame boodschap over brengen of wilt u iets anders origineels doen? Wij kunnen uw text met een vliegtuig boven de menigte bij het glazen huis bezorgen.

Ons doel

Het doel is om minimaal €1000,- op te halen voor het Rode Kruis. Dit moet makkelijk haalbaar zijn sinds de actie van het Glazen huis meerdere dagen is. Via het onderstaande logo kunt u de actie in de gaten houden. Hier zullen wij regelmatig updates en filmpjes posten van hoe de actie verloopt.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍