TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Algemeen » Stralende stranddagen

Stralende stranddagen

De afgelopen week heersten er tropische temperaturen in Nederland. Het kwik tikte nèt niet de 40 graden aan. En wat doe je dan? Juist ja; verkoeling zoeken! Dat de stranden een geliefde locatie zijn om dit te doen blijkt wel uit onderstaand fillmpje vanuit één van onze reclamevliegtuigen. Het lag er bomvol! Op mooie zomerse dagen wordt luchtreclame dus gegarandeerd door tientallen duizenden badgasten ontvangen, tijdens een enkele strandvlucht.

We vliegen standaard ‘strandroutes’ waarbij we de kust vanaf IJmuiden tot Hoek van Holland geheel afvliegen. Onderweg komen we langs de grote badplaatsen zoals Noordwijk, Katwijk, Zandvoort en Scheveningen. Op de heen- en terugweg naar het strand vliegen we uiteraard zoveel mogelijk langs alle grote trekpleisters en grote snelwegen. Dan weten we zeker dat uw reclameboodschap wordt gezien! Strandvluchten zijn al mogelijk vanaf 4 uur luchtreclame.


Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍