TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Ten huwelijk vragen

Home » Luchtreclame » Ten huwelijk vragen

Ten huwelijk vragen kan op vele manier, maar echt origineel is het gebruik maken van een vliegtuig. Wij helpen u graag om dit speciale moment echt goed te laten lukken.

YASMIN-WIL-JE-TROUWEN-MET-MIJ
YASMIN-WIL-JE-TROUWEN-MET-MIJ?

Uw vriend of vriendin origineel ten huwelijke vragen? Luchtreclame is dan misschien wel de leukste manier. Uw vraag achter ons vliegtuig is gegarandeerd indrukwekkend. Overal in Nederland kunnen wij u helpen uw vraag der vragen nog specialer te maken. Op de locatie naar uw keuze, een restaurant, langs het strand, op een vuurtoren of misschien gewoon thuis in de tuin met familie. Precies op het juiste moment vliegen wij over met uw speciale vraag. Wij weten het antwoord al 🙂

Al jaren vliegen wij reclame. Meestal commercieel maar steeds vaker ook voor speciale gelegenheden zoals huwelijksaanzoeken. En eigenlijk is dit ook wel heel erg leuk! Want bij het ten huwelijk vragen is de timing en precisie extra belangrijk. Te vroeg of te laat overkomen en de vraag kan zomaar gemist worden. Onze beroepsvliegers zien deze precies als een mooie uitdaging!

Luchtreclame Marion wil je met me trouwen

Ten huwelijk vragen met een vliegtuig

De kosten voor het zo bijzonder ten huwelijk vragen met luchtreclame liggen aan de afstand naar uw locatie die wij moeten vliegen. Vanaf alle kleine vliegvelden in Nederland kunnen wij opstijgen. Hierdoor valt de totale vliegduur meestal wel mee. De totale vliegduur prijs per uur is 365 euro exclusief 21% BTW. Hierbij is het maken van uw tekst tot 29 tekens inbegrepen.

Naast het vliegen met de tekst ontvangt u ook een aantal zekerheden van ons!

  • Via onze kantoorradio kunnen wij het vliegtuig bereiken boven uw locatie, zodat u ter plekke nog extra wensen kunt doorgeven
  • Via flightradar24 kunt u ons vliegtuigje volgen zodat u precies weet waar het vliegt
  • U ontvangt u van ons altijd een digitale foto ter herinnering
  • Mocht de opdracht niet gevlogen kunnen worden door welke omstandigheid dan ook, dan ontvangt u het volledige bedrag terug

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten voor uw locatie zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan voor het ten huwelijke vragen met luchtreclame. Binnen enkele uren weet u meer.

BART-HARTJE-KIM-WIL-JE-MET-ME-TROUWEN-2
BART HARTJE KIM WIL JE MET ME TROUWEN?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[contact-form-7 id="7739089" title="Offerte aanvraag luchtreclame"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Zo gaat dat in zijn werk

YouTube video player

YouTube video player

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍