TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Luchtreclame boven Zwolle

Home » Luchtreclame » Luchtreclame boven Zwolle

De hele week inzetbaar, speels, dynamisch en niet duur. Van huwelijksaanzoeken, luchtreclame boven Zwolle, tot aan landelijke verkoopacties. Van de Bunte Aviation verzorgt het allemaal, in eigen huis.

Van de Bunte Aviation verzorgt ook luchtreclame boven Zwolle. Of natuurlijk in de buurt van Zwolle. Wij vliegen met een van onze Piper Super Cubs boven een locatie door u gewenst. Eventueel uit te breiden met meerdere vliegtuigen.

Onze vliegtuigen kunnen ongeveer 30 letters trekken, spaties tellen niet mee. Wij denken graag met u mee om een passende tekst te maken. Nogmaals: door meerdere vliegtuigen in te zetten kunnen grotere berichten ook overgebracht worden.

Zakelijk

Luchtreclame is een uniek middel om snel leads te genereren voor de verkoop van uw product. Daarnaast heeft luchtreclame als ondersteunend middel een goed effect op uw reclamecampagne.

Tip: zet luchtreclame in tijdens evenementen om de exposure nog meer te vergroten. Wat dacht u van de blauwvingerdagen?

Een typische luchtreclame sleep boven Zwolle
Een typische luchtreclame sleep boven Zwolle

Particulier

Natuurlijk hoeven we niet alleen een product te verkopen voor u. We kunnen ook een felicitatieboodschap of huwelijksaanzoek boven Zwolle laten vliegen! Bij dit soort boodschappen zorgen we altijd voor een prachtige foto, zodat u het aanzoek nooit meer zult vergeten. Jubilea, huwelijken, feesten, felicitaties: we kunnen het allemaal boven Zwolle verzorgen!

Wat kost luchtreclame boven Zwolle?

Wij stijgen op vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld, vliegveld Teuge. We doen er ongeveer 20 minuten over om boven Zwolle te komen. We vliegen langs alle dorpen langs de IJssel. Daar kunnen we dus ook al van waarde zijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om even te cirkelen langs de steden en dorpen – of langs evenementen – die op de route liggen. The sky is no longer the limit.

Wist u dat 98% van de mensen de tekst lezen, en maar liefst 56% hiervan de tekst zich na 3 uur letterlijk kunnen herinneren?

Luchtreclame boven Zwolle is al mogelijk vanaf € 365,- excl. BTW.

Meer informatie?  Bezoek onze luchtreclame pagina.
Direct een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. Of laat een chatbericht achter. Wij komen altijd snel bij u terug.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[contact-form-7 id="7739089" title="Offerte aanvraag luchtreclame"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Zo gaat dat in zijn werk

YouTube video player

YouTube video player

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍