TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Luchtreclame boven Amersfoort

Home » Luchtreclame » Luchtreclame boven Amersfoort

De hele week inzetbaar, speels, dynamisch en niet duur. Van huwelijksaanzoeken, luchtreclame boven Amersfoort, tot aan landelijke verkoopacties. Van de Bunte Aviation verzorgt het allemaal, in eigen huis.

Van de Bunte Aviation verzorgt ook luchtreclame boven Amersfoort. Wij vliegen met een van onze Piper Super Cubs boven een locatie door u gewenst. Eventueel uit te breiden met meerdere vliegtuigen.

Onze vliegtuigen kunnen tot 30 letters trekken, spaties tellen niet mee. Wij denken graag met u mee om een passende boodschap te maken. Nogmaals: door meerdere vliegtuigen in te zetten kunnen grotere boodschappen ook overgebracht worden.

Zakelijk

Luchtreclame is een ludiek middel om snel leads te genereren voor de verkoop van uw product. Daarnaast heeft luchtreclame als ondersteunend middel een uitstekend effect op uw marketingcampagne.

Tip: zet luchtreclame in tijdens evenementen om de exposure nog meer te vergroten.

Een typische luchtreclame sleep boven Amersfoort
Een typische luchtreclame sleep boven Amersfoort

Particulier

Natuurlijk hoeven we niet alleen een product te verkopen voor u. We kunnen ook een felicitatieboodschap of huwelijksaanzoek boven Amersfoort laten vliegen! Bij dit soort boodschappen zorgen we altijd voor een prachtige foto, zodat u het aanzoek nooit meer zult vergeten. Jubilea, huwelijken, feesten, felicitaties: we kunnen het allemaal boven Amersfoort verzorgen!

Wat kost luchtreclame boven Amersfoort?

Wij stijgen op vanaf het dichtstbijzijnde vliegveld, vliegveld Teuge. We doen er ongeveer 30 minuten over om boven Amersfoort te komen. Aangezien we langs de A1 vliegen, kunnen we ook hier al van reclamewaarde zijn! Natuurlijk is het ook mogelijk om even te cirkelen langs de steden en dorpen – of langs evenementen – die op de route liggen. The sky is no longer the limit.

Wist u dat 98% van de mensen de tekst lezen, en maar liefst 56% hiervan de tekst zich na 3 uur letterlijk kunnen herinneren?

Luchtreclame boven Amersfoort is al mogelijk vanaf € 399,- excl. BTW.

Meer informatie? Lees hier meer over onze luchtreclame pagina.  Hieronder kunt  kunt u ook direct een offerte aanvragen.
Ook kunt u ons 24/7 contacteren via de contactpagina, of laat rechts onderin een chatbericht achter. Wij streven ernaar om binnen een paar uur te reageren. Maar vaak al meteen. Probeer maar eens. Bellen mag natuurlijk ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[contact-form-7 id="7739089" title="Offerte aanvraag luchtreclame"]

Wanneer hoort u van ons?

Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

+31 (0)55 323 0553
[email protected]

Zo gaat dat in zijn werk

YouTube video player

YouTube video player

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍