TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Luchtreclame » ECHTSCHEIDINGSVERZOEK
Just divorced bord on back of blue old car

ECHTSCHEIDINGSVERZOEK

Wil je van me scheiden?

Wil het niet meer zo vlotten in uw relatie? Bent u al jaren op elkaar uitgekeken, en bent u op zoek naar originele en ludieke manier om een echtscheiding voor te stellen? Of u wilt uw ex-partner gewoon bedanken voor de mooie jaren? Zoek niet verder! Een echtscheiding is sinds het RTL programma Divorce een ware rage.

Voor een origineel echtscheidingsverzoek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen met een door u gekozen tekst achter het vliegtuig naar u toe. Zo kunnen we ook naar de plaats komen waar jullie elkaar bijvoorbeeld hebben leren kennen.

Duur? Nee, absoluut niet. Deze vorm van luchtreclame is een fractie van de totale kosten van uw scheiding.

My Ex Husband had an Awesome Wife
My Ex Husband had an Awesome Wife

Jaarlijks vinden er in Nederland zo’n 35.000 echtscheidingen plaats. Daarbij vinden er in Nederland ongeveer 65.000 huwelijksvoltrekkingen plaats (bron: CBS). Heel vaak worden huwelijksaanzoeken op de meest originele manier gedaan. Bijvoorbeeld door een vliegtuig langs het strand te laten vliegen met “WIL JE MET ME TROUWEN”. Waarom dan niet bij uw echtscheiding?

Heeft u last van een overspelige echtgenoot of echtgenote. Wij zorgen voor een vlucht met de nodige dosis karma. De hele buurt zal direct op de hoogte zijn. Kunt u zich zijn of haar gezicht al voorstellen? Wij wel!

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf aan boord te zijn van het vliegtuig. Dan vliegen we naar een locatie waar de tekst uitgerold in een weiland zal liggen. Overigens verwachten we dan wel van u dat de sfeer aan boord niet aangetast zal worden, dit omdat vliegveiligheid niet in gevaar mag komen.

Kent u iemand, die wel een echtscheiding zou kunnen gebruiken? Doe een vlucht cadeau!

Op verzoek sturen wij na de opdracht nog een bosje verwelkte rozen.

Met een echtscheiding bij van de Bunte, zijn alle roddels direct de wereld uit.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍