TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Algemeen » Aankoop Cessna 172!
Aankomst OY-BIK op Teuge

Aankoop Cessna 172!

Enkele weken geleden heeft Van de Bunte Aviation haar derde vliegtuig mogen ontvangen. De Cessna 172, Deens geregistreerd is door Bert zelf vanuit Noord-Denemarken naar Nederland gevlogen. Het toestel zal worden ingezet voor verhuur en luchtreclame: binnenkort dus veelvuldig boven Nederland te zien!

Op de verhuurpagina vind je meer informatie over de BIK, alsmede de verhuurtarieven.

Zelf aanschaffen?

Mocht u zelf geïnteresseerd zijn in de aankoop van een Cessna, neem contact met ons op. Ook kunt u op de website van Textron Aviation zelf kijken naar de opties. Klik HIER voor de link. Deze vliegtuigen worden namelijk tot op de dag van vandaag nog steeds gebouwd. Dit geeft maar aan wat een succesverhaal de 172 is geworden.

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍