TELEFOONSTORING

Door een storing van KPN zijn wij tijdelijk niet bereikbaar op het vaste nummer. We werken er aan dit zo spoedig mogelijk op te lossen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via whatsapp, of bij belangrijke vragen op nummer 06 232 56 239. Excuses voor het ongemak.

TELEFOONSTORING – U kunt u ons bereiken via whatsapp, of op het tijdelijke nummer 06 232 56 239.

Home » Luchtreclame » 100 dagen 100 banen: Piloot reclamevliegtuig
100-dagen-100-banen Luchtreclame Randstad YouTube video

100 dagen 100 banen: Piloot reclamevliegtuig

Je hebt piloten en je hebt reclamepiloten. Lonneke ontdekt bij ons hoe het is om piloot te zijn van een reclamevliegtuig in de Randstad serie “100 dagen 100 banen”. Waar moet je als piloot van een reclamevliegtuig allemaal aan voldoen en hoe krijg je zo’n lange tekst de lucht in?

In de YouTube serie “100 dagen 100 banen” ontdekt Lonneke voor uitzendbureau Randstad elke dag een andere baan in vele branches en verschillende organisaties. Van eventmanager tot schaapsherder tot decorbouwer en nu dus ook luchtreclame vlieger. Wij vinden het filmpje zeer goed gelukt. Vet gedaan Randstad!

Wil jij nu ook gaan werken in de kleine luchtvaart, bijvoorbeeld als piloot van een reclamevliegtuig of verkoper luchtreclame? Kom werken bij Van de Bunte Aviation B.V. Ons team van jonge professionals staat altijd open voor spontane sollicitaties!

Deze aflevering heeft een staartje

Reclamevlieger: piloot worden van een reclamevliegtuig | Randstad - Dag 89

“Ik wil iets doen wat eigenlijk heel weinig andere piloten doen, dus zodoende ben ik op het idee gekomen om te gaan reclamevliegen…. Het oppikken van de tekst is niet makkelijk. Echt een trucje dat je moet leren, daarom is het zo leuk!”

Open WhatsApp
1
Scan de code
Welkom! Kijk gerust even rond. Als je een vraag hebt dan helpen wij je graag. Stuur een appje of bel, dan weet je snel meer 👍