Vliegles op Teuge

Je vliegles op Teuge, wat een gaaf moment gaat dat zijn! Niet alleen omdat jou avontuur als piloot is begonnen maar ook omdat je vanaf Teuge vliegt. Weet je waarom?

Vliegveld Teuge is een van de belangrijkste vliegvelden in de recreatieve luchtvaart. Onze vliegschool geeft dan ook vliegles op Teuge. Misschien ben je wel er wel eens wezen kijken of overweeg je om te beginnen met vlieglessen. Dan is het in ieder geval wel fijn om een indruk te hebben van het vliegveld! Dus wat is er op vliegveld Teuge verder nu eigenlijk allemaal te doen?

Vliegveld Teuge ligt tussen Apeldoorn en Deventer. Binnen enkele minuten vlieg je boven de Veluwe of volg je de IJsel die zich door Gelderland slingert. Vanaf het vliegveld worden dan ook veel rondvluchten verzorgt. Als je eens zelf een stukje wilt vliegen of wilt worden rondgevlogen kijk dan ook eens bij onze proefvlieglessen.

Voor het vliegen van luchtreclame is vliegveld Teuge een ideaal beginpunt. Op een zonnige dag zal u hier dan ook meerdere vliegtuigjes deze teksten zien oppikken, erg leuk om dit eens gezien te hebben! En vanuit een economisch oogpunt: luchtreclame is de manier om effectief te adverteren. Het heeft een enorm bereik, en bijna iedereen probeert de boodschap te ontcijferen. Van de Bunte Aviation heeft meer dan 10 jaar ervaring in het overbrengen van uw boodschap door heel Nederland.

Behalve de motorvliegtuigen die veel van Teuge gebruik maken zijn ook andere luchtsporten op het vliegveld vertegenwoordigd. Als je iets zoekt in verenigingsverband kun je terecht bij de zweefvliegclub. Of misschien is parachutespringen wel iets voor jou.

Kortom, op Teuge zijn veel ‘vliegbewegingen’. Dit maakt het extra interessant om vanaf Teuge vliegles te nemen, want gewend zijn aan een druk vliegveld is zeker een voordeel als je net je vliegbrevet hebt.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

We hopen je met bovenstaand verhaal een beetje duidelijkheid te hebben kunnen verschaffen. Maar we raden aan om toch eens langs te komen met vragen, of gewoon eens de sfeer te proeven. Uiteraard te combineren met een proefvliegles!

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

    PPL(A)LAPL(A)SEPStaartwielNachtvliegenRefreshmentProfcheckWeet ik niet, graag nog wat meer uitleg    Wanneer hoort u van ons?

    Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat je offerte binnen enkele uren in de mailbox. Is dit niet snel genoeg? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

    +31 (0)55 323 0553
    info@vandebunteaviation.nl