Vliegopleiding

Wij kunnen je opleiden! Voor staartwieltraining tot een volledig brevet: zijn wij de juiste vliegschool.

Zoek jij een vliegopleiding? Misschien wel één van de volgende opleidingen of conversies?

ATO Certificaat

Per 17 augustus 2017 is aan de vliegschool Van de Bunte Aviation B.V. een Europese erkenning afgegeven: het “ATO-certificaat”.

Het woord “ATO” staat voor “Approved Training Organisation”. Dit betekent concreet dat ons bedrijf vanaf heden vliegopleidingen mag verzorgen van A tot Z.

Na met ons team meer dan een half jaar lang hard te hebben gewerkt om aan alle eisen en handboeken te voldoen, is het moment eindelijk daar!

Met de ATO-vergunning voldoen we aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid.

Je wil je vliegbrevet halen, of gewoon eens lekker proberen te vliegen onder leiding van een ervaren instructeur? Neem vandaag nog contact met ons op!

Logo ILenT

Ready For Take off

Vliegschool van de Bunte Aviation

Leren vliegen kan een van de meest lonende avonturen van het leven zijn. De vrijheid om in drie dimensies te bewegen is niet alleen leuk, maar kan ook tot interessante reis- of zakelijke mogelijkheden leiden.

De keuze voor de juiste vliegschool is heel belangrijk. Het behalen van een vliegbrevet kan voor velen een flinke investering zijn. Dus zorg er voor dat u alle voor- en nadelen netjes op een rijtje zet. Staar u niet blind op de prijs, maar maak een goed overzicht van waar u wilt dat de opleiding aan voldoet. Denk hier bijvoorbeeld aan de volgende punten:

Approved Training Organisation (ATO)

 1. De aangeboden brevetten/ratings van de vliegschool. Sluit deze aan bij uw behoeften?
 2. Veiligheidscultuur
 3. Vliegtuigtypes. Is het vliegtuig waarop u les krijgt een veel voorkomend type, zijn deze makkelijk te huren na de training?
 4. Goedkeuring van de overheid
 5. Reputatie
 6. Professionele Instructeurs
 7. Gezelligheid

Vliegbrevet

van de Bunte Aviation heeft onder andere de mogelijkheid om op te leiden voor het privé vliegbrevet. Daar in is nog onderscheid te maken tussen een PPL* en een LAPL*. * Klik op het betreffende brevet voor meer informatie.

Financieringsmogelijkheden

Wij weten als geen ander dat het behalen van een vliegbrevet een kostbare aangelegenheid kan zijn. Daarom is het bij ons mogelijk om de vliegopleiding in termijnen of door middel van een spaarpot te betalen. In overleg stemmen we de betalingsregeling af die haalbaar is voor beide partijen. U krijgt van ons volgens afspraak een overzichtelijke factuur met wat u heeft gevlogen.

Leer van anderenCitation Mustang

Bij onze vliegschool geven we niet alleen vliegles, maar zijn we ook druk bezig met het verzorgen van luchtreclame. In onze hangaar zult u veel gezichten steeds weer zien waar u geen les van krijgt. Maar valt er dan niks van deze mensen te leren? Absoluut wel! Veel van onze medewerkers buiten de vliegschool om zijn ook werkzaam in onder andere de grote luchtvaart. Ook zij zijn ooit begonnen met het vliegen van kleinere vliegtuigen en kunnen dus zeer gepassioneerd vertellen over hun vliegopleiding en hun ervaringen. Blijf eens een dagje rondkijken in de hangaar en maak eens een praatje met ze.

Interesse?

Van de Bunte Aviation is een gezellige vliegschool waar veiligheid, gezelligheid en plezier centraal staan. Heeft u interesse, of bent u gewoon benieuwd? U bent altijd welkom om gezellig een kijkje te nemen met een kop koffie!

Lesvliegtuig

 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

We hopen je met bovenstaand verhaal een beetje duidelijkheid te hebben kunnen verschaffen. Maar we raden aan om toch eens langs te komen met vragen, of gewoon eens de sfeer te proeven. Uiteraard te combineren met een proefvliegles!

Wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

  PPL(A)LAPL(A)SEPStaartwielNachtvliegenRefreshmentProfcheckWeet ik niet, graag nog wat meer uitleg  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat je offerte binnen enkele uren in de mailbox. Is dit niet snel genoeg? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  info@vandebunteaviation.nl