Ten huwelijk vragen

Ten huwelijk vragen kan op vele manier, maar echt origineel is het gebruik maken van een vliegtuig. Wij helpen u graag om dit speciale moment echt goed te laten lukken.

ten huwelijk vragen

Uw vriend of vriendin origineel ten huwelijke vragen? Luchtreclame is dan misschien wel de leukste manier. Uw vraag achter ons vliegtuig is gegarandeerd indrukwekkend. Overal in Nederland kunnen wij u helpen uw vraag der vragen nog specialer te maken. Op de locatie naar uw keuze, een restaurant, langs het strand, op een vuurtoren of misschien gewoon thuis in de tuin met familie. Precies op het juiste moment vliegen wij over met uw speciale vraag. Wij weten het antwoord al 🙂

Al jaren vliegen wij reclame. Meestal commercieel maar steeds vaker ook voor speciale gelegenheden zoals huwelijksaanzoeken. En eigenlijk is dit ook wel heel erg leuk! Want bij het ten huwelijk vragen is de timing en precisie extra belangrijk. Te vroeg of te laat overkomen en de vraag kan zomaar gemist worden. Onze beroepsvliegers zien deze precies als een mooie uitdaging!

Ten huwelijk vragen met een vliegtuig

De kosten voor het zo bijzonder ten huwelijk vragen met luchtreclame liggen aan de afstand naar uw locatie die wij moeten vliegen. Vanaf alle kleine vliegvelden in Nederland kunnen wij opstijgen. Hierdoor valt de totale vliegduur meestal wel mee. De totale vliegduur prijs per uur is 365 euro exclusief 21% BTW. Hierbij is het maken van uw tekst tot 29 tekens inbegrepen.

Naast het vliegen met de tekst ontvangt u ook een aantal zekerheden van ons!

 • Via onze kantoorradio kunnen wij het vliegtuig bereiken boven uw locatie, zodat u ter plekke nog extra wensen kunt doorgeven
 • Via flightradar24 kunt u ons vliegtuigje volgen zodat u precies weet waar het vliegt
 • U ontvangt u van ons altijd een digitale foto ter herinnering
 • Mocht de opdracht niet gevlogen kunnen worden door welke omstandigheid dan ook, dan ontvangt u het volledige bedrag terug

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten voor uw locatie zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan voor het ten huwelijke vragen met luchtreclame. Binnen enkele uren weet u meer.

huwelijksaanzoek

Offerte aanvragen?

Heeft u een huwelijksaanzoek ingedachte en wilt u vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het onderstaande offerte aanvraag formulier in.
  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)6 53 37 99 83
  info@vandebunteaviation.nl

  Zo gaat dat in zijn werk

  Luchtreclame kijkt iedereen van op

  Luchtreclame boven Amersfoort – Luchtreclame boven Zwolle