Koningsdag 2019

Effectieve en originele reclame tijdens Koningsdag: uw uitgelezen kans om op te vallen boven de menigte!

800.000 bezoekers per jaar in Amsterdam. Ideaal voor Luchtreclame

Luchtreclame op Koningsdag 2019

Heineken, KoningsGraag uw bedrijfsnaam, merk, kroeg, discotheek of product aan duizenden mensen onder de aandacht brengen? Koningsdag is daar de uitgesproken mogelijkheid voor. Het aantal feestvierende bezoekers in Amsterdam alleen al is sinds 2005 verdubbeld naar ruim 800.000. Het is dus mogelijk om in korte tijd een groot aantal mensen te bereiken. Verras deze bezoekers met een leuke boodschap achter een vliegtuig. Het aantal views zal aanzienlijk hoger liggen dan met een internet of folder campagne.

Wist u trouwens dat onze koning zelf ook piloot is voor de KLM? De Oranjes hebben dus absoluut een verbintenis met de luchtvaart.

KLM, lang leve de KoningDenk eens aan een vliegtuig boven grote mensenmassa’s met uw originele reclameboodschap. Op een mooie dag als Koningsdag zal een zacht brommend vliegtuig veel effectiever zijn dan een sociaal mediacampagne.  Denk hierbij ook aan de mogelijkheid om uw tekst een leuke oranje tint mee te geven door met een oranje wimpel te vliegen.

Al jaren springen bedrijven hier handig op in. Denk bijvoorbeeld aan bierbrouwers die op een slimme manier hun drank onder de aandacht probeert te brengen. Of de HEMA die op deze bijzondere dag enkel oranje tompoezen aanbiedt. Kortom, reclame op Koningsdag is iets wat heel veel bedrijven aanspreekt.Originele reclame op Koningsdag

Koningspaar viert Koningsdag 2019 in Amersfoort

Amersfoort heeft de eer om dit jaar de landelijke viering van de verjaardag van de koning te mogen organiseren. Op 27 april 2019 zijn Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aanwezig bij de viering van Koningsdag in Amersfoort.

Alles is mogelijk. Denk er bijvoorbeeld aan een reclamevlucht boven de  vrijmarkten van Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Arnhem. Of natuurlijk: boven Amersfoort! Ook zijn de verschillende muziekpodia met duizenden bezoekers in de regio een optie.  Wij vliegen voor u, u bent de kapitein!

Originele reclame op KoningsdagHet slepen met de reclametekst is afhankelijk van beschikbaarheid en weersomstandigheden. Mocht het slecht weer zijn met Koningsdag is de reclamewaarde van de opdracht nihil, en zult u het volledige bedrag teruggestort krijgen. Dit maakt het ook een risicoloze manier van reclame maken.

Bel ons, mail of chat voor meer informatie.

0553 23 0553
info@vandebunteaviation.nl

Offerte aanvragen?

Heeft u een luchtreclame-missie in gedachten en wilt u vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het onderstaande offerte aanvraag formulier in.

   

  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom staat uw offerte binnen enkele uren in uw mailbox. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  info@vandebunteaviation.nl

   

  Zo gaat dat in zijn werk

   

  Luchtreclame kijkt iedereen van op