Nieuws

Wij laten u graag zien waar Van de Bunte Aviation zoal bezig houdt!

Wil je van me scheiden?

Wil het niet meer zo vlotten in uw relatie? Bent u al jaren op elkaar uitgekeken, en bent u op zoek naar originele en ludieke manier om een echtscheiding voor te stellen? Of u wilt uw ex-partner gewoon bedanken voor de mooie jaren? Zoek niet verder! Een echtscheiding is sinds het RTL programma Divorce een ware rage.

Voor een origineel echtscheidingsverzoek bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen met een door u gekozen tekst achter het vliegtuig naar u toe. Zo kunnen we ook naar de plaats komen waar jullie elkaar bijvoorbeeld hebben leren kennen.

Duur? Nee, absoluut niet. Deze vorm van luchtreclame is een fractie van de totale kosten van uw scheiding.

Originele EchtscheidingJaarlijks vinden er in Nederland zo’n 35.000 echtscheidingen plaats. Daarbij vinden er in Nederland ongeveer 65.000 huwelijksvoltrekkingen plaats (bron: CBS). Heel vaak worden huwelijksaanzoeken op de meest originele manier gedaan. Bijvoorbeeld door een vliegtuig langs het strand te laten vliegen met “WIL JE MET ME TROUWEN”. Waarom dan niet bij uw echtscheiding?

Heeft u last van een overspelige echtgenoot of echtgenote. Wij zorgen voor een vlucht met de nodige dosis karma. De hele buurt zal direct op de hoogte zijn. Kunt u zich zijn of haar gezicht al voorstellen? Wij wel!

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf aan boord te zijn van het vliegtuig. Dan vliegen we naar een locatie waar de tekst uitgerold in een weiland zal liggen. Overigens verwachten we dan wel van u dat de sfeer aan boord niet aangetast zal worden, dit omdat vliegveiligheid niet in gevaar mag komen.

Kent u iemand, die wel een echtscheiding zou kunnen gebruiken? Doe een vlucht cadeau!

Op verzoek sturen wij na de opdracht nog een bosje verwelkte rozen.

Met een echtscheiding bij van de Bunte, zijn alle roddels direct de wereld uit.

Echtscheiding