Nieuws

Wij laten u graag zien waar Van de Bunte Aviation zoal bezig houdt!

Je hebt piloten en je hebt reclamepiloten. Lonneke ontdekt bij ons hoe het is om piloot te zijn van een reclamevliegtuig in de Randstad serie “100 dagen 100 banen”. Waar moet je als piloot van een reclamevliegtuig allemaal aan voldoen en hoe krijg je zo’n lange tekst de lucht in?

In de YouTube serie “100 dagen 100 banen” ontdekt Lonneke voor uitzendbureau Randstad elke dag een andere baan in vele branches en verschillende organisaties. Van eventmanager tot schaapsherder tot decorbouwer en nu dus ook luchtreclame vlieger. Wij vinden het filmpje zeer goed gelukt. Vet gedaan Randstad!

Wil jij nu ook gaan werken in de kleine luchtvaart, bijvoorbeeld als piloot van een reclamevliegtuig of verkoper luchtreclame? Kom werken bij Van de Bunte Aviation B.V. Ons team van jonge professionals staat altijd open voor spontane sollicitaties!

Deze aflevering heeft een staartje

“Ik wil iets doen wat eigenlijk heel weinig andere piloten doen, dus zodoende ben ik op het idee gekomen om te gaan reclamevliegen…. Het oppikken van de tekst is niet makkelijk. Echt een trucje dat je moet leren, daarom is het zo leuk!”

Contactformulier
   

  Wanneer hoort u van ons?

  Snelheid staat centraal bij ons. Daarom reageren wij enkele uren op uw vraag. Is dit niet snel genoeg voor u? Neem dan telefonisch contact op, wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 19:00.

  +31 (0)55 323 0553
  info@vandebunteaviation.nl

  Zo gaat dat in zijn werk

   

  Luchtreclame kijkt iedereen van op